Викладачі кафедри ЗМД Львівської політехніки взяли участь у міжнародному воркшопі у Швеції

Кафедра ЗМД Львівської політехніки
учасники воркшопу в місті Уппсала (Швеція)

З 29 листопада до 2 грудня 2017 року в місті Уппсала (Швеція) відбувався Міжнародний воркшоп «Facilitating the participation of Ukraine in European Research Area and Erasmus+» («Сприяння участі України у Європейській сфері досліджень та Еразмус+»), учасниками якого були доцент кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності Національного університету «Львівська політехніка» Наталія Горбаль та старший викладач цієї ж кафедри Мар’яна Руда.

Захід було організовано за фінансової підтримки Університету м. Тарту (Естонія) та Університету м. Уппсала (Швеція). У воркшопі взяли участь представники шести вищих навчальних закладів з України, Естонії, Латвії та Швеції.

Основною тематикою зустрічі було обговорення практичних аспектів підготовки проектної заявки для участі у міжнародній грантовій програмі Jean Monnet Network у межах діяльності Європейської Комісії, спрямованої на підтримку європейської інтеграції.

Наступний етап співпраці – опрацювання численних перспектив та конкретних кроків щодо реалізації освітньої частини проекту, формування та подання заявки для участі у грантовій програмі Jean Monnet Network у лютому 2018 року.

Викладачі кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності висловлюють особливу подяку ініціаторам зустрічі Stefan Hedlund i Piret Ehin за теплий прийом та плідну роботу.

учасники воркшопу в місті Уппсала (Швеція) учасники воркшопу в місті Уппсала (Швеція) учасники воркшопу в місті Уппсала (Швеція) учасники воркшопу в місті Уппсала (Швеція)