Викладачі кафедри ЗМД взяли участь у семінарі з питань експорту «Export Education Meetup»

Кафедра ЗМД Львівської політехніки
Викладачі кафедри ЗМД

13 вересня 2018 року у Львові відбувся семінар з питань експорту «Export Education MeetUp», організований Офісом з просування експорту за підтримки Міністерства економічного розвитку і торгівлі України. Мета заходу – розповісти наявним та потенційним експортерам про освітні програми щодо ключових завдань ведення зовнішньоекономічної діяльності, розроблення експортного бізнес-плану, формування міжнародного бренду компанії, особливостей виведення продукту на нові іноземні ринки тощо.

Участь у семінарі взяли викладачі кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності Національного університету «Львівська політехніка», зокрема завідувач кафедри Ольга Мельник, професор Зоряна Двуліт і асистент Ірина Коць.

Під час «Export Education MeetUp» слухачі мали змогу ознайомитись з історією успіхів компаній-учасниць та результатами першого навчального року програми Export Revolution Ukraine, взяти участь у практичному воркшопі «10 основних ризиків під час експорту: як їм запобігти», виконати реальні кейси від українських підприємств-експортерів тощо. Окрім того, було презентовано нові програми і події для підприємців та експортерів: унікальну дистанційну програму для креативного сектору, можливості на ринку Китаю, Туреччини та Європи тощо.

Викладачі кафедри ЗМД Викладачі кафедри ЗМД Викладачі кафедри ЗМД