Викладачі кафедри ТПК взяли участь у міжнародній конференції в Ягеллонському університеті

Кафедра теорії права та конституціоналізму Львівської політехніки
Фото з конференції

20–21 квітня 2023 року на базі кафедри адміністративного права та кафедри права місцевого самоврядування факультету права і адміністрації Ягеллонського університету (Республіка Польща) відбулася Міжнародна гібридна конференція «Адміністративна (урядова та самоврядна) здатність держави-члена та кандидата у члени Європейського Союзу».

Конференція організована у співпраці з Києво-Могилянською школою врядування імені Андрія Мелешевича, кафедрою теорії права та конституціоналізму Інституту права, психології та інноваційної освіти Національного університету «Львівська політехніка» та факультетом менеджменту і публічного адміністрування Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.

Завідувач кафедри теорії права та конституціоналізму, д.ю.н., професор Віталій Ковальчук виступив із доповіддю на тему «Місцеве самоврядування в умовах війни», а професорка кафедри ТПК, д.ю.н., доцентка Наталія Ортинська – з доповіддю на тему «Публічно-правові гарантії прав дитини в умовах бойових дій».

У заході також активну участь взяли викладачі кафедри ТПК – к.ю.н., доцентка Олена Ромців та к.ю.н. Майя Пивовар. Модераторкою однієї із секцій конференції була професорка кафедри, д.ю.н., доцентка Ярина Богів.

Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції