Викладачі кафедри ТМІГ побували у львівській школі № 73 із презентацією «Основи робототехніки та 3D-друку»

Кафедра технічної механіки та інженерної графіки Львівської політехніки
Фото з профорієнтаційного заходу

Нещодавно викладачі кафедри технічної механіки та інженерної графіки Інституту механічної інженерії та транспорту Національного університету «Львівська політехніка», зокрема завідувач кафедри Віталій Корендій, доцент Олександр Качур та аспірант Олег Паращин, провели майстер-клас «Основи робототехніки та 3D-друку» для учнів середньої загальноосвітньої школи № 73 міста Львова.

Учні мали змогу ознайомитися з різноманітними мобільними роботами, маніпуляторами, взяти участь у перегонах роботів, поспостерігати за роботою 3D-принтерів тощо. В процесі презентацій найбільш ініціативним учням тренери надрукували й подарували сувеніри у вигляді гербів України. А директору школи та окремим класним керівникам класів вручили герби школи та кафедри ТМІГ, також виготовлені з використанням технологій 3D-друку.

За підсумками майстер-класу було обговорено можливості подальшої співпраці Львівської політехніки та СЗШ № 73, зокрема щодо проведення інших презентацій для учнів середніх класів та профорієнтаційних заходів для учнів старшої школи на базі Університету.

Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу