Викладачі кафедри теоретичної та прикладної економіки ІАДУ проводять літню школу для учнів львівських шкіл

Науково-технічна бібліотека Львівської політехніки
Фото з Літньої школи

У відкритому просторі «III поверх» Студентської бібліотеки Національного університету «Львівська політехніка» триває літня школа, яку проводять викладачі кафедри теоретичної та прикладної економіки Інституту адміністрування, державного управління та професійного розвитку для учнів львівських шкіл.

Завідувачка кафедри, д.е.н., професорка Жанна Поплавська так прокоментувала цю подію:

– Ми хочемо не просто подати інформацію про те, кого ми будемо готувати в майбутньому, а й у доступній формі пояснити, хто такі державні службовці, що таке публічна служба, показати, що це все є частиною нашого повсякденного життя. Сьогодні ми розпочинаємо з ознайомчої частини. Наступні заняття дадуть школярам можливість в ігровій формі зануритися в роботу, наприклад, податкової системи. Ми також плануємо рольові ігри, що стосуються фінансової грамотності, основних понять економіки та того, як почати власний бізнес. Мета нашої літньої школи – подати знання в доступній ігровій формі, щоб зацікавити школярів і сформувати в них правильне враження про держслужбовця.

Тож викладачка кафедри ТПЕ Наталія Михальчишин розповіла учням 10 класу Львівської академічної гімназії при Університеті про публічну сферу, після чого Марія Рисін провела фінансову розминку, в якій взяли участь 5 команд. За продемонстровані знання всі учасники брейн-рингу отримали смачні призи.

Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи