Викладачі кафедри прикладної фізики і наноматеріалознавства відвідали Великомостівський опорний заклад освіти

Кафедра прикладної фізики і наноматеріалознавства
Фото з відвідин закладу

14 березня 2023 року з ініціативи директорки Великомостівського опорного закладу загальної середньої освіти I–III ступенів Ірини Пагутяк та вчителя фізики Юрія Кірика відбулася зустріч учнів та педагогічного колективу школи із викладачами кафедри прикладної фізики і наноматеріалознавства Національного університету «Львівська політехніка».

Метою зустрічі було ознайомити старшокласників, майбутніх абітурієнтів, з умовами навчання, проживання студентів Львівської політехніки, а також можливостями їхнього дозвілля. Зустріч викликала значний інтерес, адже Університет є одним з найпрестижніших закладів вищої освіти України, а його випускники після завершення навчання стають висококонкурентними на ринку праці.

Значну увагу в ході зустрічі акцентували на особливостях навчання на освітній програмі «Прикладна фізика та наноматеріали». На поставлені запитання учні отримали вичерпні відповіді від науково-педагогічних працівників кафедри прикладної фізики і наноматеріалознавства, а саме від завідувача кафедри професора Анатолія Андрущака, доцента Богдана Венгрина, доценток Оксани Балабан і Дарії Матулки, а також старшого викладача закладу вищої освіти Андрія Данилова.

Учасники профорієнтаційного заходу зійшлися на думці, що такі зустрічі сприяють кращому самовизначенню і вдалому вибору майбутньої професії молодими українцями, є хорошою мотивацією для поглибленого вивчення природничих наук у школі.

Викладачі кафедри прикладної фізики і наноматеріалознавства вдячні керівництву та колективу школи за цікаву зустріч і запрошують учнів на навчання, а вчителів – відвідати наш університет для обговорення подальшої співпраці.

Фото з відвідин закладу Фото з відвідин закладу Фото з відвідин закладу Фото з відвідин закладу Фото з відвідин закладу Фото з відвідин закладу Фото з відвідин закладу Фото з відвідин закладу Фото з відвідин закладу Фото з відвідин закладу Фото з відвідин закладу Фото з відвідин закладу Фото з відвідин закладу