Викладачі кафедри політології та міжнародних відносин пройшли наукове стажування у Гданському університеті

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Фото зі стажування в Польщі

Викладачі кафедри політології та міжнародних відносин Інституту гуманітарних та соціальних наук Львівської політехніки – к.політ.н, професорка Леся Дорош та к.політ.н, доцентка Юлія Лемко – пройшли наукове стажування в Інституті політичних наук Гданського університету (м. Гданськ, Польща).

Під час стажування представники кафедри ПМВ зустрілися з колегами – викладачами Інституту політичних наук Гданського університету, ознайомилися з історією та структурою, навчально-методичними матеріалами Інституту. Викладачі-політехніки мали можливість ознайомитись зі специфікою викладання дисциплін у галузі політології та міжнародних відносин, відвідати навчальні заняття, які проводять науково-педагогічні працівники Інституту політичних наук.

Важливим завданням стажування стало вивчення сучасних методик викладання навчальних дисциплін у галузі міжнародних відносин, регіональних та безпекових студій. Окрім цього Леся Дорош та Юлія Лемко ознайомилися з тематикою дослідницьких робіт науково-педагогічних працівників Інституту політичних наук через роботу з науковими вісниками та матеріалами конференцій, а також із новітніми дослідженнями в галузі міжнародних відносин через роботу з електронними каталогами та бібліотекою Гданського університету.

Щиро вдячні за сприяння та підтримку науковим кураторам стажування – професору Ярославу Ноконю (Jarosław Nocoń), докторам Корнелю Бєлявському (Kornel Bielawski) та Домініку Бієню (Dominik Bień)!

Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі