Викладачі кафедри ПФН зустрілися з педагогічним колективом та учнями Хирівського ліцею

Кафедра прикладної фізики і наноматеріалознавства
Фото із зустрічі

За спільної ініціативи заступника завідувача кафедри прикладної фізики і наноматеріалознавства Інституту прикладної математики та фундаментальних наук Львівської політехніки доцента Богдана Венгрина та директора закладу загальної середньої освіти І–ІІІ ступенів – ліцею імені владики Івана Хоми (м. Хирів) Івана Прендоти відбулася пізнавальна зустріч викладачів кафедри ПФН з учнями та педагогами ліцею.

Завідувач кафедри Анатолій Андрущак познайомив присутніх зі своїми колегами по роботі. Доцентка Ганна Лаба висвітлила здобутки вчених-фізиків з українським корінням та їхній внесок у сучасний технологічний прогрес. Старший викладач закладу вищої освіти Андрій Данилов ознайомив ліцеїстів з історією та сьогоденням Львівської політехніки. На особливостях навчання студентів на спеціальності 105 «Прикладна фізика та наноматеріали» акцентували доцент Богдан Венгрин, доцентки Оксана Балабан і Дарія Матулка.

Зі словами подяки на адресу колективу кафедри виступив директор навчального закладу Іван Прендота. Він наголосив на важливості й актуальності вивчення фізики в школі та на затребуваності поглиблених знань з фізики під час пошуку роботи.

Викладачі кафедри вдячні керівництву, педагогічному колективу та учням ліцею за теплу зустріч!

Запрошуємо випускників Хирівського ліцею вступати на спеціальність 105 «Прикладна фізика та наноматеріали» у Львівську політехніку. За докладною інформацією звертатися за телефоном (098) 026-90-82 чи на електронну пошту pfn.dept@lpnu.ua.

Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі