Викладачі кафедри ОМП організували для учнів ліцею «Галицький» екскурсію в IT-компанію SoftServe

Кафедра обчислювальної математики та програмування
Фото з екскурсії

За сприяння кафедри обчислювальної математики та програмування Інституту прикладної математики та фундаментальних наук Львівської політехніки учні ліцею «Галицький» відвідали українську IT-компанію SoftServe. Під час екскурсії школярі дізналися багато цікавого.

Під час війни компанія дуже активно займається волонтерством, а також приділяє увагу здоров’ю своїх працівників. Учням показали кімнати відпочинку, де працівники можуть зняти напруження й відновити свої сили. Їм також розповіли про новітні дослідження, технології в робототехніці.

Дуже цікаво про фірму розповідав Святослав Пих, спеціаліст з бренду роботодавців. Про роботів розказували випускники Львівської політехніки Любомир Демків і Тарас Боровець. Святослав Пих наголосив на потребі вивчення англійської мови. Тарас Боровець акцентував на необхідності мати глибокі знання з математики, фізики та інших дисциплін природничого циклу.

Учні залишились задоволеними і вмотивованими до вступу на навчання в Національний університет «Львівська політехніка».

Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії