Викладачі кафедри обліку та аналізу взяли участь у тренінгу «Odoo/BJet – інноваційні інструменти для управління бізнесом»

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
Фото із тренінгу

Ефективність управління бізнесом в сучасних економічних реаліях значною мірою визначається якістю обліково-аналітичного забезпечення прийняття раціональних управлінських рішень. У відповідь на запити стейкхолдерів кафедра обліку та аналізу Національного університету «Львівська політехніка» використовує у навчальному процесі спеціалізовані програмні продукти, представлені на ринку широким спектром розробок для автоматизації облікових процесів. Тепер перелік вивчення наявних інформаційних систем розшириться й альтернативною програмою BJet.

За результатами тренінгу від компанії BJet, який відбувся 15–25 червня 2021 року, викладачі кафедри професійно вдосконалили свої знання сучасних інформаційних систем і технологій, набули новий досвід та знаннєвий потенціал, який вміло трансформують у компетентності студентів під час проведення лабораторних занять з фахових дисциплін. Постійне удосконалення навчального процесу через диверсифікацію викладання різноманітних сучасних програмних продуктів формує зі студента бухгалтера-управлінця нової генерації, підготовка якого відповідає вимогам ринку програмного забезпечення; компетентного в найпоширеніших та найновіших програмних продуктах обліку і управління; який вміє планувати, аналізувати, управляти, впливати, мотивувати, узагальнювати та приймати обґрунтовані рішення із застосовуванням системного підходу у розв’язанні проблем.

Після завершення тренінгу учасники зустрілися в офісі компанії BJet, обговорили багато проблем, визначили вектори подальшої співпраці. Результатом стане впровадження у навчальний процес для студентів спеціальності «Облік і оподаткування» Львівської політехніки навиків роботи з програмою Odoo/BJet.

Фото із тренінгу Фото із тренінгу Фото із тренінгу Сертифікати учасників тренінгу