Викладачі кафедри МО взяли участь у засіданні Ради ВПО при міському виконавчому комітеті Трускавця

Кафедра менеджменту організацій Львівської політехніки
Фото із засідання

Професорка кафедри менеджменту організації Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки Лідія Лісовська та доцентки кафедри Мар’яна Гвоздь і Катерина Процак взяли участь у засіданні Ради ВПО при міському виконавчому комітеті Трускавця. Метою заходу було виявити потреби та проблеми внутрішньо переміщених осіб, ознайомити їх із можливостями, пов’язаними з професійною самореалізацією та працевлаштуванням.

Секретар міської ради Наталія Пономаренко поділилась досвідом роботи з ВПО від початку повномасштабного вторгнення. Станом на кінець січня 2024 року в Трускавецькій ТГ офіційно зареєстровано 13801 внутрішньо переміщених осіб, а загальна кількість тих, хто офіційно реєструвався у місті з початку повномасштабної війни, – понад 23 тисячі.

У засіданні Ради ВПО взяли участь представники громадських організацій «Університет Третього Віку», «Толока», «Світле життя», «ЕйрЛайт», «Карітас Трускавець» та активісти з числа внутрішньо переміщених осіб.

Результати скринінгу освітніх потреб ВПО, необхідних для забезпечення їхньої фінансової незалежності, дадуть змогу започаткувати спільну проєктну діяльність.

Фото із засідання Фото із засідання Фото із засідання Фото із засідання Фото із засідання Фото із засідання Фото із засідання