Викладачі кафедри МЛ провели для старшокласників Літню школу «Секрети логістики і маркетингу»

Кафедра маркетину і логістики Львівської політехніки
Фото з Літньої школи

Упродовж 5–9 червня 2023 року викладачки кафедри маркетингу і логістики Національного університету «Львівська політехніка» доцентки Олена Карпій, Оксана Довгунь, Наталія Чорнописька та Уляна Балик провели тематичні заняття для учнів 9–10 класів Львівської державної комунальної середньої загальноосвітньої школи № 3.

Метою міні-лекцій та бізнес-ігор було ознайомити старшокласників з основами логістики та маркетингу й основними завданнями, які виконують практики у цих галузях.

Щодня з допомогою ігор учні засвоювали нову інформацію, проявляли навички роботи в командах, креативного і критичного мислення, а також – з відгуків учнів – цікаво і корисно проводили час.

Викладачі модерували такі ігри: «Побудова команди», «Вгадай бренд», «Маркетингове дослідження в інтернеті», «Продай товар», «Я – логіст», «Створення слогану і реклами», «Удосконалення продукту», «Переговори». Також учні побували екскурсією в головному корпусі Національного університету «Львівська політехніка».

Програма Літньої школи буде мати продовження в інших закладах середньої освіти.

Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи