Викладачі кафедри менеджменту організацій стажувались у Краківському університеті економіки

Кафедра менеджменту організацій Львівської політехніки
Фото зі стажування в Польщі

Упродовж тижня, із 7 до 12 травня 2023 року, викладачі кафедри менеджменту організацій Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки Галина Рачинська, Ліна Галаз і Наталія Смолінська проходили стажування у Краківському університеті економіки. Метою заходу було вдосконалення професійної майстерності, обмін досвідом та набуття нових умінь і навичок в організації дистанційної роботи студентів.

Краківський економічний університет є найбільшою вищою школою економіки в Польщі та третім за величиною університетом у Кракові, найбільшим польським науковим центром.

В ході проведеного стажування львівські політехніки ознайомилися з роботою кафедри банківської справи та глобальної фінансової системи на чолі з професоркою Євою Міклашевською, структурою та змістом підготовки студентів за напрямом «Банківська справа». Проведено зустріч із деканом Інституту фінансів професором Матеушeм Фалворським, який ознайомив зі спеціальностями, які є стабільно популярними в умовах польського трудового ринку професій, а також поділився досвідом щодо взаємодії університету й потенційних роботодавців в організації практичної підготовки студентів.

Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі