Викладачі кафедри менеджменту організацій пройшли стажування у Вроцлавському університеті економіки та бізнесу

Кафедра менеджменту організацій Львівської політехніки
Фото зі стажування в Польщі

Викладачі кафедри менеджменту організацій Інституту економіки та менеджменту професор Олексій Другов, доцентки Соломія Огінок і Катерина Процак та асистентка Тетяна Хархаліс із 20 по 24 листопада 2023 року пройшли стажування у Вроцлавському університеті економіки та бізнесу, а також виступили гостьовими лекторами за програмою академічної мобільності Еразмус+.

Під час візиту було обговорено можливості подальшої співпраці, викладачі ознайомилися з матеріально-навчальною базою університету, обговорили широке коло навчальних та наукових питань. Таке стажування сприяє підвищенню якості освіти, вдосконалює педагогічну майстерність і збільшує можливості професійного розвитку.

Програма стажування була наповнена різноманітними зустрічами та подіями як зі студентами (зокрема із Софією Шипою, студенткою IV курсу, яка зараз навчається за програмою Еразмус+), так і з викладачами, а саме – участю в науковому семінарі з департаментом банківської справи, який очолює професор Даріуш Вавженяк, участю та виступами на конференції.

Стажування завершилося врученням сертифікатів та формуванням планів щодо подальшої співпраці.

Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі