Викладачі кафедри маркетингу і логістики ІНЕМ у межах програми Erasmus+ KA107 побували в Любліні

Кафедра маркетингу і логістики Львівської політехніки
Фото з відвідин Любліна

Викладачі кафедри маркетингу і логістики Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки професор Євген Крикавський і доцент Світлана Лихолат з 9 до 13 травня 2022 року брали участь у програмі академічного обміну Erasmus+ International Credit Mobility (KA107). Цей обмін відбувся відповідно до підписаної Міжінституційної угоди (Inter-institutional agreement 2020-21-22) між Національним університетом «Львівська політехніка» та Університетом Марії Кюрі-Склодовської (UMCS, м. Люблін).

Викладачі кафедри маркетингу і логістики прочитали студентам UMCS лекції в межах програми мобільності персоналу для викладачів Staff Mobility for Teaching.

Також львівські політехніки мали можливість ознайомитися зі структурою UMCS і програмами курсів для підготовки студентів першого та другого рівнів, обговорити можливості подальшої співпраці, зокрема програми стажування викладачів і студентів, із деканом економічного факультету професором Маріушем Кічею та завідувачем кафедри маркетингу професором Марціном Ліповскі.

Фото з відвідин Любліна Фото з відвідин Любліна