Викладачі кафедри КГМ взяли участь у IV Академії картографії та геоінформатики у Вроцлаві (Польща)

Кафедра картографії та геопросторового моделювання
Фото з конференції

22–24 травня 2024 року викладачі кафедри картографії та геопросторового моделювання Інституту геодезії Львівської політехніки Мар’яна Юрків, Юлія Голубінка, Наталія Ярема і Дмитро Марченко взяли участь у IV Академії картографії і геоінформатики у Вроцлавській політехніці (м. Вроцлав, Польща).

Метою Академії було обговорення та обмін досвідом щодо використання сучасних геоінформаційних технологій в обробці й аналізі просторово-часових даних. Особливу увагу було надано таким питанням, як результати проєктів HGIS, історичні та стародавні карти, просторове планування, субурбанізація, демографічні зміни, охорона здоров’я, освіта, розвиток інфраструктури та економіки, реєстрація різноманітних явищ і просторових процесів.

Львівські політехніки презентували цікаві та змістовні доповіді. Під час обговорень відбулись дискусії та обмін думками щодо шляхів розвитку майбутньої наукової співпраці (проведення спільних досліджень, написання спільних статей, підготовка заявок до міжнародних проєктів тощо).

Фото з конференції Фото з конференції