Викладачі кафедри іноземних мов побували на стажуванні у Варшавській політехніці

Кафедра іноземних мов Львівської політехніки
Фото зі стажування в Польщі

З 15 до 19 травня 2023 року викладачі кафедри іноземних мов Національного університету «Львівська політехніка» Галина Яремко, Ганна Шайнер та Оксана Пуга в рамках проєкту Enhance NAWA Ukraine перебували на стажуванні у Варшавській політехніці. Під час стажування мали змогу відвідати заняття з англійської мови різних рівнів (В2-С2), які проводили викладачі Центру іноземних мов.

Також львівські політехніки провели робочі зустрічі з керівницею Центру іноземних мов пані Люциною Скварко, очільником відділу міжнародної освіти Гжегожем Робаком та відповідальною за стажування пані Доротою Хромінською. Обговорили сучасні методи викладання іноземних мов, надали зворотній зв’язок щодо відвіданих занять і окреслили можливості подальшої співпраці. Мали також зустріч зі студентами з України, які поділились своїми враженнями від навчання у Варшавській політехніці.

Відвідали визначні місця Варшави, насолодились спілкуванням з колегами з Варшави та Києва.

Висловлюємо щиру вдячність усім, хто сприяв надзвичайно плідному та насиченому стажуванню зі сторони Львівської та Варшавської політехніки, колегам із Києва. Сподіваємось на подальшу різнобічну співпрацю!

Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі