Викладачі кафедри фізичного виховання Університету розробили курс «Фізичне виховання: дистанційне навчання»

Кафедра ФВ Львівської політехніки
фізичне виховання

Адекватною і єдино можливою відповіддю на виклики сучасності є використання технологій дистанційного навчання студентів задля ефективної реалізації їхнього фізичного виховання в умовах карантину. При цьому однією з ключових проблем стає належна організація фізкультурно-оздоровчої діяльності студентів задля збереження їхнього здоров’я в умовах вкрай обмеженої рухової активності.

Отож, зважаючи на сучасні виклики, використовуючи можливості сучасних технологій, що забезпечують доставку інформації в інтерактивному режимі за допомогою використання інформаційно-комунікаційних технологій, викладачами кафедри фізичного виховання Національного університету «Львівська політехніка» розроблено курс «Фізичне виховання: дистанційне навчання».

Відтак, студентам Університету, які перебувають в умовах обмеження рухової активності, створено можливості підтримки своєї здоров’язберігаючої компетентності та запобігання явищам соціальної дезадаптації.

В умовах запровадження карантиних заходів основу фізичного виховання студентів складають самостійні заняття з використанням усіх можливих видів фізичної активності. Виконання щоденних фізичних вправ упродовж 10–50 хвилин покращить стан фізичного та психічного здоров’я, забезпечить підтримання фізичної підготовленості на належному рівні та зміцнить імунну систему.

Кафедра фізичного виховання Львівської політехніки закликає всіх студентів задля підтримки свого здоров’я тренуватися, займатися фізичними вправами – з дотриманням умов карантину, щоб тримати себе у «формі», зберегти здоров’я та провести час самоізоляції не тільки без негативних наслідків для організму, а й з користю.

Докладніше

Приєднані файли