Викладачі кафедри фінансів, обліку і аналізу ІППТ пройшли міжнародне стажування у Сілезькій академії

Кафедра фінансів, обліку і аналізу Львівської політехніки
Фото зі стажування в Польщі

У вересні 2023 року викладачі кафедри фінансів, обліку та аналізу Інституту підприємництва та перспективних технологій Львівської політехніки – завідувач кафедри, доцент Павло Гориславець та доценти Орися Волошин і Лев Кльоба – пройшли міжнародне стажування у Сілезькій академії – Вищій технічній школі в Катовіцах (Akademia Śląska – WST, Katowice, Poland).

Під час стажування викладачі кафедри мали можливість ознайомилися з досвідом підготовки та проведення наукових, зокрема міжнародних, заходів, організації навчального процесу.

Представники ІППТ виступили з доповідями на VІ Міжнародній науково-практичній конференції Information and innovation technologies in the XXI century, тематика якої охоплювала завдання стажування, а також проблеми освітньої і наукової діяльності та міжнародної співпраці закладів вищої освіти України і Польщі.

Кафедра фінансів, обліку та аналізу дякує пану ректору Сілезької академії – Вищої технічної школи в Катовіцах – доктору Александру Остенді за запрошення на конференцію, надану можливість пройти стажування та ознайомитися з досвідом діяльності цього навчального закладу.

Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі