Викладачі кафедри фінансів Львівської політехніки ефективно співпрацюють з Національним банком України

Кафедра фінансів Львівської політехніки
Сертифікат Лідії Бондаренко

Довготривала співпраця кафедри фінансів Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки з Національним банком України і банківськими установами дає позитивні результати у підготовці висококваліфікованих магістрів і бакалаврів для розвитку банківської системи України.

Так, викладачі кафедри – професор Марія Бондарчук, доценти Лідія Бондаренко, Ольга Коць, Наталя Мороз, к.е.н. Олена Познякова – стали учасниками серії онлайн-лекцій провідних фахівців банківської системи США, Англії і Грузії, а також семінару «Практичні аспекти формулювання і реалізації монетарної політики».

Ґрунтовні знання науково-педагогічних працівників кафедри фінансів та практичний досвід спеціалістів банківської системи забезпечують високий рівень підготовки фахівців і стабільність банківської системи загалом.

Альянс кафедри фінансів та інституцій банківської системи дає змогу об’єднати ресурси банку і закладів вищої освіти задля реалізації суспільно значущих проєктів у масштабах всієї країни чи окремих територій.