Викладачі кафедри ЕОМ Львівської політехніки по-спортивному відзначили День працівника освіти

Кафедра ЕОМ Львівської політехніки
відпочинок на веслувально-спортивній базі

В оригінальний спосіб вирішили відзначити професійне свято – День працівників освіти – викладачі кафедри електронних обчислювальних машин Національного університету «Львівська політехніка».

У неділю, 2 жовтня, понад 20 представників викладацького колективу кафедри зібрались на веслувально-спортивній базі Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання Міністерства освіти і науки України (с. Наварія Пустомитівського району) та освоювали ази веслування на єдиному на Львівщині 20-місному човні типу «Дракон».

Перед посадкою у човен викладачі пройшли теоретичний інструктаж на воді, який провів чемпіон України з драгонботу Юрій Рудка. Практична частина передбачала безпосереднє веслування, з яким представники IT-галузі успішно впорались, прогрібши разом у човні понад 4,5 км!

Нагадаємо, що професійне Міжнародне свято працівників освіти було засновано ЮНЕСКО в 1994 році. В Україні День працівників освіти згідно з Указом Президента від 11 вересня 1994 року відзначають у першу неділю жовтня.

веслування на 20-місному човні типу «Дракон» веслування на 20-місному човні типу «Дракон» веслування на 20-місному човні типу «Дракон»