Викладачі кафедри економіки і маркетингу ІППТ пройшли міжнародне стажування в Польщі

Кафедра економіки і маркетингу Львівської політехніки
Фото зі стажування в Польщі

У вересні 2023 року науково-педагогічні працівники кафедри економіки і маркетингу Інституту підприємництва та перспективних технологій Львівської політехніки Ірина Ангелко, Леонід Цубов і Наталія Самотій пройшли міжнародне стажування в одному з найпрестижніших закладів вищої освіти Польщі – Сілезькій академії.

Під час стажування працівники кафедри ознайомилися з досвідом проведення наукових заходів, організації навчального процесу, результатами диверсифікації освітніх послуг і модернізацією освітніх програм, особливостями грантової активності викладачів та студентів академії.

У рамках стажування науково-педагогічні працівники кафедри також взяли участь у VІ Міжнародній науково-практичній конференції Information and innovation technologies in the XXI century. На цьому науковому заході політехніки презентували результати своїх наукових досліджень, які висвітлюють актуальні питання розвитку освіти, науки, економіки та маркетингу в умовах воєнного стану.

Кафедра економіки і маркетингу висловлює щиру подяку ректору Сілезької Академії доктору Александеру Остенді за запрошення, гостинність і активну співпрацю!

Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі