Викладачі кафедри архітектурного проєктування пройшли наукове стажування у Варшавській політехніці

Кафедра архітектурного проєктування Львівської політехніки
Фото зі стажування

Викладачі кафедри архітектурного проєктування Інституту архітектури та дизайну Львівської політехніки взяли участь у науковому стажуванні на кафедрі регіонального планування і науки про природнє середовище Інституту геодезії та картографії Варшавської політехніки.

Стажування відбувалося з 27 до 31 березня 2023 року в рамках проєкту NAWA. Учасниками стажування від кафедри архітектурного проєктування були: завідувач кафедри, д.т.н., професор Микола Габрель; доцент, к.арх., доцентка Оксана Моркляник; заступниця директора ІАРД, к.арх., доцентка Оксана Юрчишин; доцент, к. арх., доцентка Олександра Дида; к.арх., асистентка Ольга Покладок; д. філос., старша викладачка Оксана Кашуба.

Впродовж наукового стажування викладачі кафедри архітектурного проєктування взяли участь у наукових та дидактичних заходах, які були спрямовані на обмін досвідом у питаннях організації навчального процесу за спеціальностями «Архітектура», «Урбаністика» та «Регіональне планування».

У рамках наукового стажування викладачі Львівської та Варшавської політехнік обговорювали перспективи подальшої співпраці над спільними науковими проєктами та публікаціями. Налагодження і поглиблення співпраці охоплює міждисциплінарні питання просторового розвитку архітектурно-містобудівних систем в Україні та Польщі з огляду на нестабільні політично-економічні й безпекові умови.

Викладачі кафедри архітектурного проєктування Львівської політехніки висловлюють подяку колегам з Варшавської політехніки за гостинність і плідну спільну працю!

Фото зі стажування Фото зі стажування Фото зі стажування Фото зі стажування Фото зі стажування