Викладачі ІТ коледжу Університету взяли участь у Тижні цифрових рішень від Google for Education

Фаховий коледж інформаційних технологій Львівської політехніки
Заставка заходу

Міністерство освіти і науки за підтримки Google Україна задля розширення можливостей використання цифрових інструментів для організації дистанційного навчання й підвищення ефективності освітнього процесу організували безоплатне навчання «Тиждень цифрових рішень» у межах програми «Google Digital Tools for Education/ Цифрові інструменти Google для освіти».

Базовою тренінговою платформою навчального курсу була Академія цифрового розвитку. Навчання відбувалось за 10 освітніми програмами, що охоплюють всі напрями педагогічної діяльності

Викладачі Фахового коледжу інформаційних технологій Національного університету «Львівська політехніка» Тетяна Хмеляр, Юлія Матвіїшин, Марія Романяк, Олена Мельникова, Оксана Мельничук та Марія Кісіль активно долучилися до участі у Тижні цифрових рішень і пройшли відповідні навчання за обраними освітніми програмами. Успішно склавши підсумкове тестування, учасники отримали відповідні сертифікати.

Варто зазначити, що педагоги ІТ коледжу не вперше навчаються в Академії цифрового розвитку, адже якісне володіння цифровими інструментами і розвиток цифрових навичок є необхідністю для сучасного педагога і важливим критерієм якісної організації освітнього процесу, а також демонструє педагогічну майстерність і покращує рівень викладання.