Викладачі ІТ коледжу Львівської політехніки успішно завершили стажування Teachers Internship

Фаховий коледж інформаційних технологій Львівської політехніки
Заставка програми

Викладачі ІТ коледжу Львівської політехніки Орися Падус та Марія Кісіль успішно завершили комплексну програму стажування для викладачів Teachers Internship (180 годин) і отримали сертифікат від експертів EPAM University Programs та ІТ Асоціації України.

Teachers Internship допомогла викладачам збагатити теоретичні знання практичним проєктним досвідом і побачити роботу сучасної IT-компанії «зсередини». Це дає можливість краще розуміти сьогоднішні реалії ІТ-сфери та передавати студентам максимально прикладні й актуальні знання і навички для успішної кар’єри в майбутньому.

Унікальна особливість цієї Teachers Internship полягала у тому, що програма не фокусувалась на певній технології, а дала широке розуміння сучасної IT-галузі. Разом з оглядом прикладних спеціалізацій, таких як Java, DevOps, .Net, QA, Frontend, Business Analysis, Visual Design, викладачі вивчали основи проєктного менеджменту, методології Scrum, інструменти Git та Jira тощо.

Модульна система програми дала можливість скласти персональній навчальний план, поєднавши обов’язкові дисципліни зі спеціалізаціями за вибором.

Сертифікат Сертифікат