Викладачі ІППТ взяли участь у IV Міжнародній науковій конференції «Інформаційні та інноваційні технології в ХХІ столітті»

Кафедра економіки і маркетингу Львівської політехніки
Фото з конференції

Викладачі кафедри економіки і маркетингу, інформаційних систем і технологій та фінансів, обліку і аналізу Інституту підприємництва та перспективних технологій Національного університету «Львівська політехніка» в рамках п’ятиденного міжнародного стажування у Вищій технічній школі в Катовіце (Польща) з 21 до 27 вересня 2021 року взяли участь у IV Міжнародній науковій конференції «Інформаційні та інноваційні технології в ХХІ столітті».

Інститут підприємництва та перспективних технологій чотири роки поспіль виступає співорганізатором та активним учасником міжнародної конференції. Цьогоріч під час роботи пленарного та секційних засідань конференції було презентовано результати досліджень науковців із Польщі, України та Словаччини.

Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції