Викладачі Інституту економіки і менеджменту пройшли підвищення кваліфікації в Євросоюзі

ІНЕМ Львівської політехніки
Викладачі ІНЕМ пройшли підвищення кваліфікації в Євросоюзі

Викладачі Інституту економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка» пройшли підвищення кваліфікації на базі Інтеграційного товариства «Magnum Bonum» (Польща, м. Краснистав). Навчання було присвячено дослідженню досвіду організації та розвитку міжнародного агротуризму, а також адаптації його для людей з обмеженими можливостями.

У заході взяли участь доцент кафедри менеджменту організацій Андрій Дзюбіна, старший викладач кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності Катерина Дзюбіна й асистент кафедри маркетингу і логістики Галина Подвальна.

Навчання відбувалось за фінансової підтримки Європейської Комісії в рамках програми транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна (проект IPBU.03.01.00-06-310/11-00»). За час підвищення кваліфікації науковцями були виконані завдання, передбачені програмами підвищення кваліфікації ІНЕМ. Після завершення навчання викладачі отримали сертифікати.

Учасники висловлюють подяку організаторам програми – голові Інтеграційного Товариства «Магнум Бонум» Вєславу Бродовському, голові Товариства «Зелений хрест» Олександру Волошинському, а також начальнику Центру міжнародної освіти Ігорю Олексіву за інформаційне забезпечення та консультування у процесі підготовки звітної документації.

Викладачі ІНЕМ пройшли підвищення кваліфікації в Євросоюзі Викладачі ІНЕМ пройшли підвищення кваліфікації в Євросоюзі Викладачі ІНЕМ пройшли підвищення кваліфікації в Євросоюзі Викладачі ІНЕМ пройшли підвищення кваліфікації в Євросоюзі Викладачі ІНЕМ пройшли підвищення кваліфікації в Євросоюзі Викладачі ІНЕМ пройшли підвищення кваліфікації в Євросоюзі Викладачі ІНЕМ пройшли підвищення кваліфікації в Євросоюзі Викладачі ІНЕМ пройшли підвищення кваліфікації в Євросоюзі Викладачі ІНЕМ пройшли підвищення кваліфікації в Євросоюзі