Викладачі Інституту економіки і менеджменту взяли активну участь у XVII Міжнародному економічному форумі

ІНЕМ Львівської політехніки
на форумі «Львівщина – локомотив промислової революції в Україні»

27 жовтня на «Арені Львів» у рамках XVII Міжнародного економічного форуму «Львівщина – локомотив промислової революції в Україні» відбулось засідання ІІ секції «Стратегічна роль Львівщини у формуванні векторів міжрегіонального співробітництва України», на якому спікери та запрошені гості ділилися можливостями політики регіонального партнерства як шляху до розв’язання спільних викликів та шукали ефективні інструменти залучення міжнародної технічної допомоги.

У роботі секції взяли активну участь і представники Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки – викладачі та студенти кафедр менеджменту персоналу та адміністрування (доценти Леся Романівна Струтинська, Надія Петрівна Любомудрова та старший викладач Ярослав Володимирович Панас), економіки підприємства та інвестицій (доценти Анатолій Степанович Гавриляк і Тарас Богданович Данилович), менеджменту організацій (доцент Ольга Петрівна Просович).

Серед організаторів цього заходу був т.в.о. директора департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва ЛОДА і за сумісництвом асистент кафедри менеджменту персоналу та адміністрування Юрій Михайлович Космина. За його словами, «…користь таких заходів полягає у комунікації всіх учасників та стейкхолдерів. Про що б не говорили спікери на панельних дискусіях, які б документи не були б підписані, основною передумовою до майбутньої успішної співпраці є неформальні зустрічі поза межами офіційних заходів (кава-перерви, обіди, інші неформальні заходи). Нетворкінг, обмін досвідом, попередні домовленості – все це і створює додану вартість подібних Форумів. Форум – це майданчик, де кожен зможе знайти як мінімум нові цікаві ідеї та контакти».

Думку Юрія Михайловича підтримав студент кафедри менеджменту персоналу та адміністрування (група УП-41) Роман Мурин. Він зауважив, що такі заходи дають змогу розвивати серед студентів практичні комунікативні навички. Крім того, перебування в середовищі успішних вітчизняних і закордонних політиків, бізнесменів, громадських діячів та спілкування з ними є найкращим мотиватором для розвитку молодої людини.

Вагоме місце у XVII Міжнародному економічному форумі посів фестиваль «Ярмарок фондів», на якому представники ІНЕМ та донорських організацій обговорили можливості співпраці та залучення коштів міжнародної технічної допомоги для областей, районів, громад у процесі децентралізації.

на форумі «Львівщина – локомотив промислової революції в Україні» на форумі «Львівщина – локомотив промислової революції в Україні» на форумі «Львівщина – локомотив промислової революції в Україні» на форумі «Львівщина – локомотив промислової революції в Україні» на форумі «Львівщина – локомотив промислової революції в Україні» на форумі «Львівщина – локомотив промислової революції в Україні» на форумі «Львівщина – локомотив промислової революції в Україні» на форумі «Львівщина – локомотив промислової революції в Україні» на форумі «Львівщина – локомотив промислової революції в Україні» на форумі «Львівщина – локомотив промислової революції в Україні» на форумі «Львівщина – локомотив промислової революції в Україні» на форумі «Львівщина – локомотив промислової революції в Україні» на форумі «Львівщина – локомотив промислової революції в Україні» на форумі «Львівщина – локомотив промислової революції в Україні» на форумі «Львівщина – локомотив промислової революції в Україні» на форумі «Львівщина – локомотив промислової революції в Україні» на форумі «Львівщина – локомотив промислової революції в Україні»