Викладачі ІНЕМ у рамках програми Erasmus+ відвідали Вищу технічну школу Оствестфален-Ліппе (Німеччина)

Кафедра маркетингу і логістики Львівської політехніки
Фото з відвідин Німеччини

Викладачі кафедри маркетингу і логістики Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки відвідали Вищу технічну школу Оствестфален-Ліппе Університету прикладних наук і мистецтв міста Лемго, Німеччина (TH OWL – Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe, University of Applied Sciences and Arts, Lemgo, Germany) за програмою мобільності Erasmus+.

Програма перебування доцент Назара Фігуна, доцентки Оксани Довгунь і старшої викладачки Ольги Капраль у Вищій технічній школі Оствестфален-Ліппе була дуже насиченою та цікавою. Львівські політехніки читали лекції, відвідували лабораторії та брали участь у робочих зустрічах і тренінгах. Зокрема, відбулися такі заходи.

  1. Ознайомлення з університетом, факультетами, науково-дослідною та навчально-методичною діяльністю й удосконаленими методами навчання.
  2. Зустріч з ректором університету – Dr. Jürgen Krahl.
  3. Вивчення досвіду науково-дослідних проєктів лабораторії «Логістичні технології».
  4. Відвідування кампусів TH OWL: лабораторії біотехнології, spin lab; вивчення досвіду роботи в лабораторіях.
  5. Обговорення та підготовка спільних проєктних пропозицій з професоркою Li Li (кафедра виробництва і технології деревини).
  6. Екскурсія та лекція у компанії Rossmann.
  7. Ознайомлення з бібліотекою та збір актуальних джерел для викладання дисциплін напрямку «Логістика».
  8. Відвідування лабораторій кафедри виробництва і технології деревини та ознайомлення з основними напрямами їхнього діяльності.
  9. Відвідування лабораторії «Логістичні технології» та обмін досвідом щодо технологій матеріальних потоків і роботів.
  10. Ознайомлення з діяльністю організації Brückenschlag Ukraine e.v. та обговорення співпраці.
  11. Обговорення та підготовка освітнього проєкту мобільності між університетами з директором відділу міжнародних зв’язків Dr. James O’Reilly.

Співпраця між TH OWL та Національним університетом «Львівська політехніка», започаткована професором Євгеном Крикавським та професором Kurt Klose ще 25 років тому, продовжується завдяки успішно реалізованим проєктам, сприянню Центру міжнародної освіти Львівської політехніки та перспективам співпраці щодо подальшої мобільності викладачів та студентів, спільних наукових проєктів, тепер також з активною участю професорки Li Li з партнерського університету.

Викладачі кафедри маркетингу і логістики, учасники візиту, вдячні за змістовний прийом професорці Li Li, Dipl.-Ing. Volker Siebrasse, директору відділу міжнародних зв’язків Dr. James O’Reilly. Великою честю було зустрітися також із президентом університету й почути презентацію заступника ректора з освіти Dr. Yvonne-Christin Knepper-Bartel про різні спеціалізації університету, на яких навчається понад 6 000 студентів, та про сучасні методи вдосконалення освітнього процесу.

Фото з відвідин Німеччини Фото з відвідин Німеччини Фото з відвідин Німеччини Фото з відвідин Німеччини Фото з відвідин Німеччини Фото з відвідин Німеччини Фото з відвідин Німеччини Фото з відвідин Німеччини Фото з відвідин Німеччини Фото з відвідин Німеччини Фото з відвідин Німеччини Фото з відвідин Німеччини Фото з відвідин Німеччини Фото з відвідин Німеччини Фото з відвідин Німеччини Фото з відвідин Німеччини Фото з відвідин Німеччини Фото з відвідин Німеччини Фото з відвідин Німеччини Фото з відвідин Німеччини Фото з відвідин Німеччини