Викладачі ІНДУ навчають фахівців Пенсійного фонду Львівщини за спеціальними програмами

Головне управління Пенсійного фонду України у Львівській області
Фото із занять курсу

Для фахівців Головного управління Пенсійного фонду Львівщини стартували дистанційні заняття за спеціальною професійною (сертифікатною) програмою підвищення кваліфікації та спеціальними короткостроковими програмами від лекторів Навчально-наукового інституту державного управління Національного університету «Львівська політехніка» на теми: «Підвищення рівня професійної компетентності державних службовців», «Впровадження змін та прийняття ефективних рішень» і «Запобігання корупції та забезпечення доброчесності».

Навчання проходять на онлайн-платформі Zoom у режимі реального часу. Спеціалісти структурних підрозділів опановують основи ефективної комунікації в державному управлінні, забезпечення інформаційної безпеки України в умовах російської агресії, фінансової децентралізації в Україні, етики державних службовців, веббезпеки в публічному управлінні, інструментів сучасних інформаційних війн, запобігання корупції в органах державної влади, впровадження змін та прийняття ефективних рішень тощо.

Навчальні плани враховують актуальність тематики індивідуальних програм державних службовців та можливість застосування нових знань у професійній діяльності. Після завершення навчання фахівці Фонду області складуть підсумкові тести.

Слухачі курсів вдячні викладачам Львівської політехніки за змістовні й актуальні лекції!