Викладачі ІАРД провели профорієнтаційну екскурсію для студентів Кропивницького будівельного фахового коледжу

Кафедра дизайну та основ архітектури Львівської політехніки
Фото з профорієнтаційного заходу

У межах профорієнтаційної роботи Інституту архітектури та дизайн Львівської політехніки викладачі кафедри дизайну та основ архітектури і кафедри архітектурного проєктування та інженерії провели оглядову екскурсію для студентів Кропивницького будівельного фахового коледжу.

Доцентка кафедри ДОА Зоряна Климко розповіла про діяльність кафедри та переваги освітньо-професійної програми «Дизайн середовища» (спеціальність 022 «Дизайн»). Студенти коледжу мали нагоду відвідати навчальні аудиторії, побачити художні роботи, композиції та проєкти дизайну інтер’єру, продемонстровані на експозиційних стендах кафедри дизайну та основ архітектури.

Доценти кафедри АПІ Лариса Шулдан та Леонід Вознюк продемонстрували макетні розробки та проєкти студентів, проінформували про особливості освітньо-професійної програми «Архітектура та містобудування» зі спеціальності 191 «Архітектура та містобудування».

Викладачі ознайомили з умовами вступу, розповіли про переваги навчання та можливості, які відкриваються для студентів у Національному університеті «Львівська політехніка», а також окреслили перспективи працевлаштування випускників.

Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу