Викладач Університету розповів учасникам квест-проєкту «Наші герої» про використання бойових роботів

За матеріалами сайту Львівської обласної військової адміністрації
Фото із заходу

Приблизно 250 учасників з навчальних закладів Львівської області взяли участь у квест-проєкті «Наші герої». Його організували, щоб сприяти формуванню в молоді усвідомленої патріотичної позиції, що ґрунтується на дослідженні історії власної малої батьківщини, новаторському підході до викладання предмету «Захист України».

Молодь знайомилася з визначними постатями та історією свого краю у форматі гри. Практична частина проєкту почалась після визначення команд-учасниць, які подали найкращі конкурсні оповідання про героїв УПА та сучасного періоду національно-визвольної війни України з країною-окупантом рф.

Етапи гри відбувались у різних локаціях, зокрема, у Львівському ліцеї з посиленою військовою і фізичною підготовкою імені Героїв Крут на тактичному полі. Тут доктор технічних наук, викладач Інституту механічної інженерії та транспорту Національного університету «Львівська політехніка» Роман Зінько розповів про особливості використання робота-розвідника, робота вогневої підтримки і робота-евакуатора, які розробляє лабораторія мобільної робототехніки Університету.

Докладніше – на сайті Львівської обласної військової адміністрації.