Викладач кафедри ЗМД Львівської політехніки успішно завершила міжнародне стажування на Кіпрі

Кафедра ЗМД Львівської політехніки
стажування в м. Ларнака (Кіпр) за програмою «How can justice, cultural diversity and sensitivity go hand in hand?»

Доцент кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності Національного університету «Львівська політехніка» Наталія Горбаль пройшла та успішно завершила міжнародне стажування в м. Ларнака (Кіпр) за програмою «How can justice, cultural diversity and sensitivity go hand in hand?».

Стажування відбулось в межах проведення Екуменічного Форуму європейських жінок-християнок (Ecumenical Forum of European Christian Women).

Кафедра зовнішньоекономічної та митної діяльності вітає Н.І. Горбаль із набуттям статусу національного координатора Екуменічного Форуму європейських жінок-християнок в Україні.

Довідка

Ecumenical Forum of European Christian Women – міжнародна організація, що діє в понад 30 європейських країнах. Основними завданнями організації є проведення міжнародних освітніх семінарів, нарад, дискусій, воркшопів з метою зміцнення екуменічної співпраці жінок, допомоги жінкам у пошуку спільної європейської ідентичності та мотивування до активних дій.

стажування в м. Ларнака (Кіпр) за програмою «How can justice, cultural diversity and sensitivity go hand in hand?» стажування в м. Ларнака (Кіпр) за програмою «How can justice, cultural diversity and sensitivity go hand in hand?»