Викладач кафедри управління проєктами ІАДУ розроблятиме проєкт професійного стандарту енергетичного аудитора

Кафедра управління проєктами Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Якість бізнес-процесів та надання послуг завжди слугувала одним з основних критеріїв оцінювання ефективності діяльності підприємств, установ та організацій, які належать до різних видів економічної діяльності. А тому проблеми підтвердження та підвищення кваліфікації працівників постійно набувають особливої актуальності.

Для відповідності вимогам ринку в Інституті адміністрування, державного управління та професійного розвитку Національного університету «Львівська політехніка» нещодавно було створено спеціальний підрозділ – Центр професійної атестації та сертифікації, який активно розпочав свою діяльність.

У лютому 2023 року керівник Центру, старший викладач кафедри управління проєктами ІАДУ, к.е.н. Денис Скворцов увійшов до складу Робочої групи з питань розроблення проєкту професійного стандарту енергетичного аудитора процесів та транспорту, яка буде діяти при Державному агентстві з енергоефективності та енергозбереження України.

Таким чином представник Національного університету «Львівська політехніка» долучиться до розроблення стандарту щодо кваліфікаційних вимог до осіб, які здійснюють відповідні енергетичні аудити.

Кафедра управління проєктами бажає Денисові Ігоровичу успіхів у цій сфері його професійної діяльності та сподівається, що його участь у Робочій групі допоможе поглибити й посилити співпрацю Національного університету «Львівська політехніка» як державними органами, так і з партнерами-роботодавцями.