Старший викладач кафедри МПА Львівської політехніки взяла участь у «Креативному кампусі»

Кафедра МПА Львівської політехніки
Роксолана Винничук взяла участь у «Креативному кампусі»

Старший викладач кафедри менеджменту персоналу на адміністрування Національного університету «Львівська політехніка» Роксолана Винничук взяла участь у «Креативному кампусі», який відбувся у Києві 16–19 жовтня 2018 року. У заході були задіяні 58 викладачів із 12 регіонів України. Організатор Кампусу – спільнота для навчання і викладання «Вище», а підтримали захід – Британська Рада в Україні, Міністерство освіти і науки України, видавництво Pearson та Dinternal-Education, Києво-Могилянська Академія.

«Креативний кампус» став першим етапом довгострокової програми професійного розвитку викладачів, спрямованої на впровадження компетентнісного підходу у навчанні та викладанні. В межах Кампусу викладачі та тренери розповідали про креативне середовище, методики впровадження інноваційних підходів в навчанні, оцінювання, гейміфікацію навчального процесу та багато іншого. За підсумками Кампусу учасники отримали сертифікат про підвищення кваліфікації.

Роксолана Винничук взяла участь у «Креативному кампусі» Роксолана Винничук взяла участь у «Креативному кампусі» Роксолана Винничук взяла участь у «Креативному кампусі» Роксолана Винничук взяла участь у «Креативному кампусі»