Вийшов з друку посібник викладачів кафедри ТОП «Екологія харчових і хімічних виробництв»

Кафедра технології органічних продуктів Львівської політехніки
Фрагмент обкладинки книжки

Вийшов з друку навчальний посібник Шевчук Л.І., Березовська Н.І. Екологія харчових і хімічних виробництв. Навчальний посібник. – Львів: Видавництво «Левада», 2022. – 213 с. ISBN 978-617-8070-36-6 для студентів спеціальностей 181 «Харчові технології» та 161 «Хімічні технології та інженерія»

У посібнику наведено екологічні аспекти очищення стічних вод харчових і хімічних виробництв, запропоновано способи водопідготовки технологічної води, показано принципові технологічні схеми для очищення стічних вод у харчовій і хімічній промисловості та принципи їхнього вибору.

Розглянуто принципи органолептичних, хімічних, фізичних, біологічних, бактеріологічних, радіологічних методів якості стічних вод харчових і хімічних виробництв.

Посібник призначений для забезпечення викладання навчальної дисципліни «Екологія харчових виробництв» спеціальності 181 «Харчові технології» та «Промислова екологія в технології органічного синтезу» спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» на рівні бакалавра, а також для магістрів, аспірантів, викладачів закладів вищої освіти й фахівців харчової та хімічної промисловості.