Вийшов восьмий – останній – епізод першого сезону подкасту «Діаспора. Культура» про творчість Оксани Луцишиної

Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою
Заставка до матеріалу

Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» пропонує до уваги слухачів восьмий – останній – епізод першого сезону подкасту «Діаспора. Культура». У ньому йдеться про творчість сучасної української письменниці Оксани Луцишиної.

Оксана Луцишина – авторка поетичних збірок «Усвідомлена ніч», «Орфей Великий», «Я слухаю пісню Америки», «Вірші Феліцити», збірки новел «Не червоніючи» та романів «Сонце так рідко заходить», «Любовне життя», «Іван і Феба». Лауреатка Шевченківської Премії з літератури (2021). Викладачка української мови і літератури у Техаському університеті.

Ведучі – Назар Данчишин і Романія Строцька, працівники Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою. Виробництво – «Радіо Перше», МІОК.

У цій розмові Романія ділиться захватом від збірки новел, а Назар аналізує поетичні твори. Разом занурюємося у світ сенсів і символів Оксани Луцишиної, обговорюємо роман «Іван і Феба» та події Революції на граніті. Завершуємо перший сезон подкасту.