Вийшов із друку посібник викладачів кафедри ТПЕ «Економічна політика: національний та регіональний аспект»

Кафедра теоретичної та прикладної економіки Львівської політехніки
Фрагмент обкладинки книжки

Вийшов із друку навчальний посібник «Економічна політика: національний та регіональний аспект». Серед авторів видання – викладачі кафедри теоретичної та прикладної економіки Інституту адміністрування та післядипломної освіти Львівської політехніки: завідувачка Жанна Поплавська і доцентка Лідія Сенів.

У посібнику з урахуванням ресурсної концепції та потреби цільового спрямування національної і регіональної економічної політики викладено передумови формування її галузевого та функціонального зрізів й наведено найважливіші аспекти економічної політики України.

У викладеному матеріалі враховано необхідність постійного оновлення цього процесу. Навчальний посібник спрямований на узагальнення цього досвіду, а також на розвиток у студентів навичок розуміння багатогранності економічної політики, її розробки та реалізації на основі врахування динамічності змін.

Для студентів економічних спеціальностей і всіх тих, кого цікавлять механізми публічного управління й розробка та реалізація економічної політики.

Автори книжки Обкладинка книжки