Вийшов десятий епізод подкасту «Діаспора. Культура» від МІОК Львівської політехніки

Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою
Заставка до матеріалу

У мережі з’явився десятий епізод подкасту «Діаспора. Культура» – спільного проєкту Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» та «Радіо Перше». У цьому епізоді слухачі, з-поміж іншого, дізнаються, що особливого поєднує Віру Фармігу – одну з найвідоміших сучасних кіноакторок, номінантку «Оскара» – з Лесею Українкою та Валерієм Залужним.

А ще: чи знали ви, що до шістьох років Віра розмовляла тільки українською, хоч народилася, як і її батьки, у США? Ба більше, знаменитість постійно наголошує на своїй українськості, підтримує історичну Батьківщину і словом, і ділом – зокрема у кровопролитній боротьбі проти московського агресора.

Аби довідатися детальніше, послухайте розповідь співавторів подкасту – МІОКівців Назара Данчишина та Романії Строцької. Новий епізод уже на YouTube, Spotify, Castbox та інших платформах.

Щосереди з 16:10 слухайте подкаст на «Радіо ПЕРШЕ» 88,2 ФМ (Львів), а від наступного дня – на основних потокових платформах.