Вийшли друком матеріали ІІ Міжнародної конференції «Психологічні умови благополуччя персоналу організацій»

Кафедра теоретичної та практичної психології Львівської політехніки
Обкладинка матеріалів конференції

Вийшли друком матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Психологічні умови благополуччя персоналу організацій», яка відбулася 7–8 жовтня 2021 року на базі кафедри теоретичної та практичної психології Національного університету «Львівська політехніка».

Цьогоріч конференція відбувалася у змішаному форматі й змогла об’єднати науковців з різних куточків світу, зокрема України, Польщі, Німеччини, Індії та Казахстану.

Усі без винятку доповіді були ґрунтовними та цікавими, особлива подяка докторам кафедри ТПП за представлення результатів їхнього дослідження – Олени Лещинської на тему «Організаційна культура університету як чинник формування психологічної готовності студентів до асертивної поведінки» та Зіновії Карпенко «Вдячність як детермінанта психологічного благополуччя персоналу організації».

Окрема подяка співорганізаторам та учасникам конференції, а також гостям, за цікаві доповіді, активну участь у обговоренні та дискусіях, зокрема о. Лукашу Буксі (Польща); Маріанні Ткалич (Україна); Олександру Рудяку (Німеччина); Тетяні Яблонській (Польща); Chhabra Bhavya (Індія), Ірині Лепській (Мальта), Татьяні Васько (Казахстан), Оспану Сангилбаеву (Казахстан), Aizhan Turgumbayeva (Казахстан), Олександру Куцому (Україна), а також Оксані Марциняк-Дорош за проведений 8 жовтня вебінар.