Вийшла монографія «Формування систем взаємодії у інноваційних процесах: концепція налагодження та інструменти оцінювання»

Кафедра менеджменту організацій Львівської політехніки
Фрагмент обкладинки книжки

Вийшла друком монографія «Формування систем взаємодії у інноваційних процесах: концепція налагодження та інструменти оцінювання» доцента кафедри менеджменту організацій Інституту економіки та менеджменту Львівської політехніки Лідії Лісовської

У монографії здійснено комплексне дослідження проблем формування та розвитку систем взаємодії у інноваційних процесах. Визначено сутність та роль процесів спільного виконання інноваційного процесу для забезпечення ефективності та результативності інноваційного процесу . Досліджено передумови та спонукальні чинники пошуку партнерів та налагодження систем спільного партнерства на засадах підвищення цінності взаємодії. Визначено кількісні та якісні параметри оцінювання корисності та вартості взаємодії учасників інноваційних процесів різного рівня управління. Запропоновано організаційно-економічний механізм інноваційного розвитку систем взаємодії у регіонах України.

Книга розрахована на науковців, керівників та спеціалістів управлінських структур, аспірантів, студентів навчальних закладів.