Вузлик до вузлика – виплітаємо добрі справи: першокурсники долучаються до плетіння маскувальних сіток

Катедра української мови Львівської політехніки
Фото із плетіння сіток

Волонтерські ініціативи з плетіння маскувальних сіток для Збройних Сил України функціонують у Львівській політехніки з перших днів повномасштабної війни в Україні. Долучитися до благородної справи можна в будь-який час.

До плетіння маскувальних сіток активно долучились і студенти-першокурсники. Старший викладач катедри української мови Ірина Шмілик разом зі студентами Інституту економіки і менеджменту (група МК-15) та Інституту енергетики та систем керування (група АВ-13) долучилися до надважливої справи на одній з локацій волонтерської ініціативи в Політехніці (28-й корпус Університету). Студенти групи ЕБ-14 (ІНЕМ) з ініціативи доцента катедри УМ Лілії Харчук та під чуйним і турботливим керівництвом заступника директора з науково-педагогічної та навчальної роботи професора Олександра Скибінського також долучилися до вкрай вагомої і доброї справи – плетіння основи для маскувальних сіток.

Закликаємо всіх політехніків не бути байдужими й активно тримати, окрім навчального процесу, волонтерський фронт задля наближення нашої перемоги, позаяк сьогодні, як ніколи, вкрай потрібна допомога кожного з нас. Плетіння маскувальних сіток для ЗСУ – це не лише практична допомога воїнам, а й важливий символ підтримки та сердечної вдячности, дієвий спосіб показати нашим мужнім захисникам, що їх підтримують та цінують їхню жертовну працю.

Фото із плетіння сіток Фото із плетіння сіток Фото із плетіння сіток Фото із плетіння сіток Фото із плетіння сіток Фото із плетіння сіток Фото із плетіння сіток Фото із плетіння сіток