Вступ до магістратури: до 26 серпня можна подати заяву на участь у додатковій сесії МКТ/МТНК

За матеріалами сайту Міністерства освіти і науки України
Заставка до матеріалу

Вступники до магістратури, яких було зареєстровано для проходження МКТ/МТНК, але які з поважних причин не змогли взяти участь в основній сесії вступного випробування, матимуть змогу пройти тестування під час додаткової сесії.

Для цього вступники мають до 26 серпня включно надіслати заяву щодо участі в додатковій сесії на електронну пошту того регіонального центру оцінювання якості освіти, на території якого розміщено заклад освіти, що зареєстрував вступника на основну сесію. Зверніть увагу на те, що в заяві обов’язково потрібно зазначити місто, у якому вступник хотів би пройти випробування.

На інформаційних сторінках учасників, яким надано можливість узяти участь у додатковій сесії МКТ/МТНК, «Кабінет учасника вступних випробувань до магістратури», до 3 вересня буде розміщено запрошення для участі в додатковій сесії. Тестування відбуватиметься впродовж 7–10 вересня.

Також нині розглядають можливість спеціального періоду реєстрації у вересні для вступників, які не мали змоги зареєструватися в основній та додатковій сесіях.