Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з спеціальності «Електронна комерція»

Кафедра підприємництва та екологічної експертизи товарів
Заставка до матеріалу

Національний університет «Львівська політехніка» запрошує студентів та викладачів навчальних закладів України взяти участь у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з спеціальності «Електронна комерція».

Автори робіт, відібраних галузевою конкурсною комісією, будуть запрошені на підсумкову науково-практичну онлайн конференцію, яка відбудеться 19–20 квітня 2022 року.

Для участі у Конкурсі необхідно до 25 січня 2022 року надіслати наукові роботи переможців I туру Конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Електронна комерція» на електронну скриньку оргкомітету

Від кожного навчального закладу на конкурс може бути подано не більше трьох наукових робіт – переможців І туру. До наукової роботи обов’язково слід подати відомості про автора та наукового керівника.

  • Відповідальний секретар: к.е.н., старший викладач кафедри підприємництва та екологічної експертизи товарів Косовська Віра Василівна.
  • Адреса: вул. Карпінського, 2/4, І навчальний корпус Національного університету «Львівська політехніка», м. Львів, 79000.
  • E-mail: peet.dept@lpnu.ua.
  • Телефони: (032) 258-32-59, 0975274018.

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 1179 від 05.11.2021 р. «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2021/2022 навчальному році та внесення змін у додаток до наказу Міністерства освіти і науки України від 24.112020 №1457» Національний університет «Львівська політехніка» призначено базовим навчальним закладом для проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Електронна комерція». У Національному університеті «Львівська політехніка» кафедру підприємництва та екологічної експертизи товарів Інституту сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола призначено базовою для проведення конкурсу. Склад галузевої конкурсної комісії наведено у доданому Наказі ректора Львівської політехніки № 703-1-10 від 25.11.2021 р.

Умови проведення конкурсу і вимоги до оформлення конкурсних робіт