Воркшоп для українських освітян «Третя місія університетів: методики оцінки і підходи»

За матеріалами сайту Міністерства освіти і науки України
Заставка до матеріалу

23 вересня 2024 року Міністерство освіти та науки України у рамках реалізації структурного проєкту Еразмус+ КА2 CBHE «Університети-громади: посилення співпраці» запрошує взяти участь у воркшопі «Третя місія університетів: методики оцінки і підходи».

Основною метою заходу є обговорення методик та кращих практик оцінювання «третьої місії» університетів, що включає їхню діяльність, спрямовану на розв’язання суспільних проблем різного рівня, зокрема у підприємницькому та соціальному вимірах.

Воркшоп організовано Українською асоціацією європейських студій (Україна), Акредитаційною радою підприємницьких та суспільно-орієнтованих університетів (The Accreditation Council for Entrepreneurial and Engaged Universities, ФРН) та Університетом Ґенуї (Італія) у співпраці з Міністерством освіти та науки України та за підтримки Національного Еразмус+ Офісу в Україні.

Мови заходу – українська, англійська, формат – онлайн. Цільова аудиторія: представники закладів вищої освіти, освітні неурядові організації, аналітичні центри. Участь у воркшопі безкоштовна.

Реєстрація триватиме до 18 вересня 2024 року. Зареєстрованим учасникам буде надіслано посилання на підключення для участі у заході.