В.о. завідувача кафедри ЕКМ взяв участь у стажуванні в рамках міжнародної програми Jean Monnet

Кафедра економіки і маркетингу Львівської політехніки
Лого проєкту

З березня до травня 2023 року д.е.н., професор, в.о. завідувача кафедри економіки і маркетингу Інституту підприємництва та перспективних технологій Львівської політехніки Максим Безпарточний проходив стажування у рамках міжнародної програми Jean Monnet за темою Business models for sustainability challenges and digital transformations.

У межах стажування представник Університету отримав знання про концепцію цілей сталого розвитку, пріоритети Європейського Союзу в контексті досягнення цілей сталого розвитку, інструменти розробки бізнес-моделей та проєктування організацій, 5 типів сталих бізнес-моделей та визначення найкращих практиків їхнього впровадження в країнах ЄС та Україні, оволодіння інструментами стимулювання інноваційно-інвестиційної діяльності підприємств, що прагнуть впроваджувати кращі сталі бізнес-практики.

Набуті знання та навички буде використано у начальному процесі для підготовки фахівців зі спеціальності «Маркетинг» та в подальшій науковій і проєктній діяльності Інституту підприємництва та перспективних технологій.

Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Сертифікат учасника