В.о. завідувача кафедри ЕКМ був залучений до експертної ради конкурсу Sikorsky Challenge 2023

Кафедра економіки і маркетингу Львівської політехніки
Диплом експерта

З 24 по 27 жовтня 2023 року в Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» відбувся XII Міжнародний фестиваль Sikorsky Challenge 2023. До складу експертної ради конкурсу був включений д.е.н., професор, в.о. завідувача кафедри економіки і маркетингу Інституту просторового планування та перспективних технологій Національного університету «Львівська політехніка» Максим Безпарточний.

На цьогорічний Конкурс інноваційних стартап-проєктів було подано 200 заявок. До фіналу експерти відібрали 130 проєктів за 5 секціями.

На участь у фестивалі зареєструвалась рекордна кількість учасників – 860 осіб. У рамках фестивалю було проведено міжнародний форум «Інтернаціональна підтримка інноваційної трансформації України», в якому взяли участь представники з України, Японії, Франції, Великобританії, Ізраїлю, Іспанії, Німеччини, Туреччини, Польщі, США.

Команда Sikorsky Challenge дякує Максиму Безпарточному за участь у цьогорічному фестивалі Sikorsky Challenge. Завдяки роботі експерта до фіналу пройшли найкращі проєкти, які були презентовані гостям та членам міжнародного журі.

Фото з конкурсу Фото з конкурсу Фото з конкурсу Фото з конкурсу Фото з конкурсу Фото з конкурсу Диплом експерта