Вітаємо студентів-фінансистів - переможців конкурсу LEOPOLIS FOR FUTURE!

Кафедра фінансів
LEOPOLIS FOR FUTURE!

Цьогоріч студенти 3 та 5 курсів, а також аспіранти мали змогу взяти участь в програмі «LEOPOLIS FOR FUTURE» , яка передбачає проходження стажування на провідних підприємствах Польщі протягом одного/двох місяців починаючи з липня 2018 року.
Завдяки підписанню угоди між Національним університетом «Львівська політехніка», Львівським національним університетом ім. Івана Франка, Львівською національною академією мистецтв і польським Фондом «LEOPOLIS FOR FUTURE» уже декілька років наші студенти приймають активну участь у програмі.
    Вимогами до кандиданів були: високий рейтинг навчання та володіння іноземними мовами, зокрема польською та англійською.
    Конкурс складався із трьох частин, першу з яких студенти проходили безпосередньо у своїх університетах. Наступною була онлайн співбесіда із представником програми. Фінальна співбесіда відбувалася в Генеральному Консульстві Республіки Польща у Львові, а в складі комісії були присутні засновники програми.
    До числа переможців увійшли четверо студентів кафедри фінансів, а саме Батюк Мар’яна, Возняк Тетяна, Письменний Олексій та Хома Ірина. Стажування проходитимуть у компанії KPMG та Nest Bank.
Вітаємо переможців конкурсу із значним досягненням у житті. Немає сумнівів, що стажування за програмою стане потужним поштовхом для становлення кар'єри кожного зі студентів та сприятиме розвитку економічних процесів в Україні.