Відпочинок на базі оздоровчих таборів Політехніки: про що варто знати в час карантинних обмежень

Валентина Софілканич, Центр комунікацій Львівської політехніки
Табір у Коблево

Політехніка надає своїм студентам та викладачам прекрасну можливість відпочити впродовж року в оздоровчих таборах, які розташовані в різних куточках України.

Львівська політехніка має чотири бази: в Славську (Львівська область), Зозулях (Львівська область), в Шацьку (Волинська область) і Коблево (Миколаївська область). Вони розташовані в абсолютно різних локаціях, що дає змогу обрати відпочинок до душі. Та карантинні умови внесли корективи у процес поселення та проживання на відпочинкових базах.

«Була домовленість із адміністрацією бази та університету, що обов’язковою умовою перед заселенням є негативний тест. Також на місці провадять температурний скринінг, є обмеження кількості людей, які перебувають в їдальні одночасно. Студенти, які вакциновані двома дозами, не тестуються, а лише надають довідку із системи Helsi від сімейного лікаря. Також є випадок, що студентка отримала однодозову вакцину в Польщі під час практики, тож їй також дозволили поселитися на базі, але з польською довідкою, яка підтверджує факт вакцинації», – розповіла Анастасія Вакарчук, голова профспілки студентів та аспірантів Львівської політехніки.

Табір у Славському Табір у Коблево Табір у Коблево