Відомий гуморист Тарас Стадницький закликав приходити плести маскувальні сітки в 4-й корпус Політехніки

Юрій Мартинович, Центр комунікацій Львівської політехніки
Тарас Стадницький

Тарас Стадницький – відомий на Заході України гуморист, комічний актор і учасник команди «V.I.P. Тернопіль». Тараса часто впізнають завдяки ролі Володьки у популярному гумористичному телесеріалі «Танька і Володька». На його думку, гумор – це не тільки ще одна лінія фронту, а й неодмінна складова цієї війни.

«Просто гляньте, з якою швидкістю створюються меми, як тільки для цього є мінімальний інформаційний привід. Так, незважаючи на страшні речі, якими супроводжується війна, ми стараємося знаходити час на гумор і сміх, бо завдяки їм перевантажуємося, обнуляємося, маємо можливість продовжувати боротьбу. І не тільки у відносно мирному тилу, але й багато наших військових постять гумористичні та смішні ролики. А ще декілька воїнів дякували і писали, що переглядають наші відео під час відпочинку. Це теж заряджає робити те, що ми робимо», – зазначив Тарас.

Також актор розповів, що з командою «V.I.P. Тернопіль» організовує збори і закриває потреби в автомобілях, бронежилетах, тепловізорах, дронах та амуніції на запити від частин ЗСУ або від друзів чи знайомих, які зараз воюють у лавах Збройних сил України.

«Та оскільки команда в Тернополі, а живу я у Львові, то тут на місці підтримую і забезпечую матеріалами плетіння основ для маскувальних сіток у 4-му корпусі Львівської політехніки (вул. Митрополита Андрея, 5). Тому, якщо маєте декілька вільних годин і бажання допомогти, приходьте в будні дні від 10:00 до 20:00, а у вихідні – від 11:00 до 18:00», – закликав відомий гуморист.
 

За матеріалами Еспресо.Захід.